Liste 63+ Icoane Brodate Pentru Vesminte

Liste 63+ Icoane Brodate Pentru Vesminte. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.

Set Sf Masa Cu Icoana Brodata Vesminte Preotesti Iasi Facebook

Aici Set Sf Masa Cu Icoana Brodata Vesminte Preotesti Iasi Facebook

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Felonul este croit din material brodat… read more. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Maryhit Imbracaminte Ortodoxa Vesminte Preotesti

Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate... Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesmant Preoţesc Brodat Mătase Grecească Vesminte Preotesti Magazin Articole De Cult

Pentru moment nu mai primim comenzi... Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi... Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.

Vesmant Preotesc Brodat Eikon

Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte... Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Vesminte Arhieresti Si Insemnătatea Lor Ziarul Lui Ipu

Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.

Vesminte Arhieresti Si Insemnătatea Lor Ziarul Lui Ipu

Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate.

Maryhit Imbracaminte Ortodoxa Vesminte Preotesti

Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.

Nicoleta Vesminte Preotesti Eu Bedernite Brodate Cu Icoana Maicii Domnului Pe O Fata Si Cu Sfanta Cruce Serafim Pe Cealalta Fata Pe Stoc Www Vesmintepreotesti Eu Facebook

Felonul este croit din material brodat… read more.. Felonul este croit din material brodat… read more.. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.

Elevii Sunt Invitați Să Brodeze Frumusețile Istoriei Broderii Pe Veșminte Manuscrise și Stindarde Ale Voievozilor Din Perioada Medievală Nou Proiect Lansat De Muzeul Național Al Bucovinei Smartpress Suceava

Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Felonul este croit din material brodat… read more.. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate.

Icoane Brodate Archives Filabrod

Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesmant Preotesc Brodat Cu Struguri Si Cruci Manastirea Lipnita

Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate... Vesminte preotesti brodate 19 produse.

تبدد كذلك سعال Haine Preotesti Iiimcgmp Com

Vesmant brodat cu arabescuri si flori... Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Pentru moment nu mai primim comenzi. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesminte preotesti brodate 19 produse.. We would like to show you a description here but the site won't allow us.

Maryhit Imbracaminte Ortodoxa Vesminte Preotesti

Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare.. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Felonul este croit din material brodat… read more. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.

Vesmant Brodat Cu Motive Florale Vesminte Preotesti Vesminte Brodate Si Produse Bisericesti

We would like to show you a description here but the site won't allow us.. Pentru moment nu mai primim comenzi. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.

Ecuator A Invada Mai Mult Decat Orice Haine Preotesti Pret Casedinbalotidepaie Ro

Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat… read more. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate 19 produse.. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.

Broderii Bisericesti Ptr Masini De Brodat Vol 2 Bucuresti Sectorul 6 Olx Ro

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Pentru moment nu mai primim comenzi. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us.. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesminte Preotesti Brodate Eikon

We would like to show you a description here but the site won't allow us. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Felonul este croit din material brodat… read more. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse.. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate.

Icoane Brodate Manastirea Copou Magazin Bisericesc

We would like to show you a description here but the site won't allow us. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Vesminte Brodate Preturi Importatori Producatori Bizoo Ro

We would like to show you a description here but the site won't allow us. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Pentru moment nu mai primim comenzi. Felonul este croit din material brodat… read more. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Felonul este croit din material brodat… read more.

Vesmant Preotesc Brodat Eikon

Vesmant brodat cu arabescuri si flori... Felonul este croit din material brodat… read more. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Pentru moment nu mai primim comenzi. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Set Sf Masa Cu Icoana Brodata Vesminte Preotesti Iasi Facebook

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Pentru moment nu mai primim comenzi. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.. Pentru moment nu mai primim comenzi.

Vesmant Preotesc Brodat Cu Monograma Si Cruci Bizantine Manastirea Lipnita

Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate... Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi.

Vesmant Diaconesc Brodat Material Textil Vesminte Diaconesti Magazin Articole De Cult

Pentru moment nu mai primim comenzi.. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte... Felonul este croit din material brodat… read more.

Costume Populare și Ii Tradiționale Romanești Veșminte Preoțești Brodate

Felonul este croit din material brodat… read more... Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate.

Vesmant Preotesc Brodat Cu Cruci Bizantine Manastirea Lipnita

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Pentru moment nu mai primim comenzi. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesmant Brodat Grecia M1 Magazin Mmb

Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Manastirea Sfintei Cruci Oradea Veșminte Preoțești

Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare... . Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Icoane Catalog De Broderii Computerizate Vol 3 Bucuresti Sectorul 6 Olx Ro

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Felonul este croit din material brodat… read more. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte... Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.

Maryhit Imbracaminte Ortodoxa Vesminte Preotesti

Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate.

Icoane Brodate Archives Filabrod

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana... Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Pentru moment nu mai primim comenzi. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Felonul este croit din material brodat… read more. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Cruci Brodate Pentru Veșmant 92321762 Arhiepiscopia Bucureștilor

Felonul este croit din material brodat… read more. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesminte Arhieresti Si Insemnătatea Lor Ziarul Lui Ipu

Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Pentru moment nu mai primim comenzi. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.

Vesminte Arhieresti Si Insemnătatea Lor Ziarul Lui Ipu

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.. Felonul este croit din material brodat… read more. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us.. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Crilovic Realizeaza Orice Tip De Vesmant Sau Acoperamant De Biserica La Comanda

Vesminte preotesti brodate 19 produse. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us... Vesminte preotesti brodate 19 produse.

Vesminte Preotesti Brodate Cu Motive Florale Si Icoane Crem Grena Vesminte Preotesti Vesminte Brodate Si Produse Bisericesti

Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul... Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi.

Vesmant Sf Nicolae Cu Icoane Brodate Epifania Vesminte Facebook

We would like to show you a description here but the site won't allow us.. Pentru moment nu mai primim comenzi.. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.

Vesminte Brodate Preturi Importatori Producatori Bizoo Ro

Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Felonul este croit din material brodat… read more. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Bedernita Brodata Cat 250 M11

Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Felonul este croit din material brodat… read more. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare.

Set Sf Masa Cu Icoana Brodata Vesminte Preotesti Iasi Facebook

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Vesmant Preotesc Brodat Eikon

Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.. We would like to show you a description here but the site won't allow us.

Vesminte Preotesti Brodate Cu Motive Florale Si Icoane Crem Grena Vesminte Preotesti Vesminte Brodate Si Produse Bisericesti

Vesminte preotesti brodate 19 produse. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Felonul este croit din material brodat… read more. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. We would like to show you a description here but the site won't allow us.

Icoane Brodate Archives Filabrod

We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate 19 produse.

Oferta Vesmant Preotesc Brodat Oradea 1000ron

Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Felonul este croit din material brodat… read more. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Felonul este croit din material brodat… read more.

Vesmant Brodat Potrivit Pentru Slujba Invierii Domnului Alb

Vesminte preotesti brodate 19 produse.. .. Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Vesminte Preotesti Brodate Cu Motive Florale Si Icoane Crem Grena Vesminte Preotesti Vesminte Brodate Si Produse Bisericesti

Pentru moment nu mai primim comenzi. Felonul este croit din material brodat… read more. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

10 Icoane Brodate Inrămate Atelierele Patriarhiei Obiecte De Cult Si Vesminte

Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us.. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.

Vesmant Brodat Modele Decorative Struguri Si Cruci Brodart Vesminte Brodate

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate... Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesminte Preotesti

Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate... Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi... Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.

Maryhit Imbracaminte Ortodoxa Vesminte Preotesti

Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse. Pentru moment nu mai primim comenzi. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Manastirea Sfintei Cruci Oradea Veșminte Preoțești

Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate... Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Vesmant Brodat Modele Decorative Struguri Si Cruci Brodart Vesminte Brodate

Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.

Broderie Lucrată Manual Atelierele Patriarhiei Obiecte De Cult Si Vesminte

Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Felonul este croit din material brodat… read more. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte preotesti brodate 19 produse. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.. Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Broderie Lucrată Manual Atelierele Patriarhiei Obiecte De Cult Si Vesminte

Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate... Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Felonul este croit din material brodat… read more. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate... Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Icoane Pentru Vesminte

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. We would like to show you a description here but the site won't allow us. Pentru moment nu mai primim comenzi. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul.. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi.

Vesmant Sf Nicolae Cu Icoane Brodate Epifania Vesminte Facebook

Pentru moment nu mai primim comenzi.. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Pentru moment nu mai primim comenzi.. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Vesmant Diaconesc Brodat Material Textil Vesminte Diaconesti Magazin Articole De Cult

Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate... Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi.

Vesmant Sf Nicolae Cu Icoane Brodate Epifania Vesminte Facebook

Vesmant brodat cu arabescuri si flori... Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Felonul este croit din material brodat… read more.

Icoane Brodate Archives Filabrod

Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Pentru moment nu mai primim comenzi. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.. Vesminte preotesti brodate 19 produse.

Icoane Brodate Manastirea Copou Magazin Bisericesc

Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.

Teo Sim House Art Icoane Brodate Pentru Vesminte Preotesti

Felonul este croit din material brodat… read more.. Felonul este croit din material brodat… read more. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesmant brodat cu arabescuri si flori. Vesminte preotesti brodate 19 produse.. Felonul este croit din material brodat… read more.

Icoane Brodate Archives Filabrod

We would like to show you a description here but the site won't allow us. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Aceste flori sunt inconjurate de ramuri de maslin, care simbolizeaza pacea, si spice de grau, simbol al trupului mantuitorui iisus hristos.vulturul. Vesminte diaconesti reducere 15% la vesminte preotesti brodate. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more. We would like to show you a description here but the site won't allow us.

Icoană Brodată 1 Filabrod

Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana.. Vesmant brodat cu arabescuri si flori.

Vesmant Diaconesc Brodat Material Textil Vesminte Diaconesti Magazin Articole De Cult

Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more... Vesmantul preotesc este infrumusetat cu o broderie florala bogata ce incepe din fata, de la piept, si se termina in spatele felonului formand un element central ce urca pana. Pentru moment nu mai primim comenzi. Felonul este croit din material brodat… read more. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Stiharul este brodat cu motive traditionale… read more.

Cruci Brodate 5 Filabrod

Vesmant brodat cu arabescuri si flori... We would like to show you a description here but the site won't allow us. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Vesminte preotesti brodate cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate. Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte. Activitatea atelierului este axată pe producția de articole de îmbrăcăminte, articole textile brodate, în special cele folosite în biserici, veșminte preoțești, lenjerii de pat, batiste şi prosoape, costume populare sau stergare. Manastirea iviron de la muntele athos a stat la baza conceperii acestui model fiind sursa de inspiratie, iar broderia ca stil o regasim in atelierele scolii cretane din secolul xvi. Arabescurile bizantine imbraca frumos crucea patriarhala, iar icoanele brodate ii aduc un plus de eleganta si pretiozitate.

Nicoleta Vesminte Preotesti Eu Posts Facebook

Calitatea exceptionala a firelor de brodat si a celorlalte.. Vesmant diaconesc brodat cu fir metalic auriu si argintiu de foarte buna calitate.

Popular posts from this blog

149 Rugaciune Molifta Spovedanie

124 Rugaciune De Dimineata Greco Catolica